Skip to content
Home » Visual merchandising

Visual merchandising

Tot in de puntjes verzorgd.

Visual merchandising is ons specialisme. Al ruim 20 jaar verbeteren we de presentatie van diverse etalages, showrooms en beursstands met onze expertise in visuele merchandising.

Onze diensten stellen u in staat om u te concentreren op uw eigen taken, terwijl wij de verantwoordelijkheid nemen voor de visuele merchandising van je winkel, showroom of beursstand.

We besteden aandacht aan elk detail en zorgen voor een uitvoering die garandeert dat uw klanten niet alleen vinden wat ze nodig hebben, maar ook geïnspireerd, gemotiveerd en overgehaald worden door onze doeltreffende visuele merchandising.

Inspireer
Stimuleer
Volledig ontzorgd
Sacha Karssen

Over Sacha, de Visual merchandiser,

Ik ben Sacha Karssen, een ervaren etaleur en eigenaar van Instyle. Met mijn jarenlange ervaring in mijn vakgebied ben ik een expert op het gebied van etaleren en visual merchandising.

Mijn passie voor creativiteit, zelfstandigheid en mijn vermogen om projecten tot een succesvol einde te brengen maken mij een waardevolle partner voor elke onderneming die op zoek is naar een frisse en innovatieve aanpak.

Laat het maar lekker aan mij over.

Onze visual merchandising services,

Wij bieden visuele merchandising diensten aan voor autodealers, beursstands, winkel etalages en meer. Onze creatieve aanpak versterkt uw merkuitstraling en verhoogt de aantrekkingskracht op potentiële klanten.

auto-showroom-decoreren

Van beplanting, tot vitrinekasten, tot merchandise en meer. We zorgen ervoor dat het er strak bij staat.

Van goed opgestelde poppen, tot beplanting en meer. Wij zorgen ervoor dat het de impressie wekt die u wilt.

Kom in contact

Volledig ontzorgd
Betere klantervaring
Maatwerk

Tijd om de ervaring van uw showroom, winkel etalage of beursstand naar een hoger niveau te tillen.